top of page
IMG_3403.JPG

    ELS NOSTRES SERVEIS

VENTA D'INMOBLES

A Metre Quadrat Immobles treballem amb tu 

des del primer moment fins a l’últim amb professionalitat i coneixement del sector:

 

T’ajudem en la taxació del teu habitatge, t’acompanyem en les visites, treballem amb tu en la negociació, ens encarreguem de la documentació pertinent i les signatures de contracte d’arres, etc  i estem amb tu després d’aconseguir la venda o l de la tela propietat  perquè no t’hagis de preocupar per res al llarg del procés.

 

Som de l’opinió que la qualitat

ha de sobreposar-se a la quantitat. 

LLOGUER D'INMOBLES

A Metre Quadrat Immobles

t'oferim una gestió integral de lloguer:

Ensenyarem l'immoble per tu, seleccionarem al llogatetr  segons les teves preferències i recopilarem tota la seva documentació i garanties de pagament. 

Una vegada llogat l'habitatge podràs seguir sense preocupacions: farem un seguiment durant tota la vida del lloguer: Gestió de cobrament, neteja, canvis en la domiciliació dels consums, serveis de manteniment, reparacions de l'habitatge i electrodomèstics, etc...

Una vegada finalitzat el contracte, repassarem l'habitatge i comprovarem els possibles desperfectes, calculant l'import de la fiança a retornar.​

SERVEI DE TRAMITACIONS I
CERTIFICACIONS.

Si necessiteu tramitar o renovar la cèdula d’habitabilitat o la certificació energètica o,  senzillament,  heu  de realitzar tràmits  de qualsevol mena per al vostre habitatge, posem al vostre servei la nostra capacitat administrativa, que us facilitarà la tasca.

bottom of page