top of page
Search
  • Writer's pictureCMARTINEZPONS

5 avantatges de la gestió immobiliària amb una agència que fan que venguis millor el teu pis


Què és la gestió immobiliària?


La gestió immobiliària inclou tot un seguit de serveis de consultoria relacionats amb la compra, la venda i el lloguer d’immobles. Des de l’administració d’edificis a la mediació entre compradors i venedors o llogaters i propietaris.


Els experts en gestió immobiliària han de tenir amplis coneixements del mercat de la zona en la qual treballen, incloent-hi els antecedents socioeconòmics del territori. Això els permet elaborar anàlisis abans, durant i després d’una inversió per garantir als seus clients la millor presa de decisions.


5 beneficis de delegar la gestió immobiliària de les teves propietats a professionals

La gestió immobiliària és un recurs de vital importància per a compradors i venedors, així com per a inversors interessats en els béns arrels. Comptar amb l’ajuda d’una agència immobiliària professional experta en la zona pot marcar la diferència entre una bona inversió i una inversió sense igual. Aquests són els beneficis més importants que t’ofereix:

1. Coneixement del mercat immobiliari A l’hora de realitzar inversions immobiliàries, comptar amb experts t’assegura una anàlisi completa del mercat on vols comprar, vendre o llogar. T’ajudaran a solucionar qualsevol dubte que et sorgeixi sobre la gestió d’immobles i t’oferiran arguments raonats sobre quins projectes afrontar i quines descartar o quines característiques són més o menys atractives per al mercat en cada moment.


2. Detecció d’oportunitats d’inversió Una immobiliària té capacitat de trobar les millors oportunitats d’inversió tant en habitatge com en un altre tipus d’immobles (locals comercials, oficines, places de pàrquing, etc.). El seu coneixement de la ciutat o de la província en què vulguis invertir t’ajudarà a prendre decisions basades en dades realistes. A més, una agència immobiliària pot ajudar-te a aconseguir les millors condicions de venda o lloguer de les teves propietats.


3. Promoció i màrqueting Si vols vendre o llogar, la promoció de les teves propietats i totes les tasques de màrqueting que comporta és una feina que requereix moltes hores. Una agència immobiliària és experta en quina estratègia comercial d’aplicar a cada projecte i compten amb els coneixements i recursos que necessites per fer màrqueting tant online com offline.


4. Gestió de visites Atendre possibles compradors i llogaters, facilitar-los informació, gestionar les seves dades, concertar visites, guiar-los durant les mateixes, negociar amb ells… Els experts en gestió immobiliària s’encarreguen per tu de realitzar totes aquestes tasques. Els seus coneixements els serviran tant d’eina persuasiva com d’argument per tancar l’operació que desitgis en els termes que et siguin més favorables.

5. Subvencions i documentació. Comptar amb una agència immobiliària t’assegura que no hagis de preocupar de gestionar subvencions, permisos, escriptures, contractes de lloguer, impostos… Tota la documentació que necessitis estarà en ordre.

6 views0 comments

Comments


bottom of page